Linjemontage i Grästorp AB

Vår vision är att

  • Alla kunder ska vara nöjda
  • Vårt varumärke ska vara branschens starkaste
  • Vi ska vara en attraktiv arbetsgivare
  • Vi ska vara det mest lönsamma kraftförsörjningsföretaget

Vår affärsidé

Vi är specialiserade på kraftförsörjningsanläggningar inom spänningsområdet 0,4-400 kV. Vi marknadsför och säljer kundanpassade kraftförsörjningslösningar och tjänster som ger konkurrenskraft, komfort och trygghet för våra kunder inom nätbolag, industri och offentlig förvaltning.

Kvalitet, miljö och samhälle

Vi på Linjemontage planerar vårt ofta komplexa arbete med största omsorg. Det är en garanti för att vi ska kunna kvalitetssäkra alla steg i utförandet.

Vi utvecklar kvaliteten genom ständiga förbättringar och arbetar systematiskt på att tillgodose våra kunders önskemål och behov. Vårt kvalitetsarbete är särskilt inriktat mot rätt kvalitet och leveranser i rätt tid. Linjemontage i Grästorp AB är certifierade enligt ISO 9001:2008.

Helhetssyn på miljö

Vårt miljöarbete präglas av helhetssyn och är en integrerad del av vår verksamhet. Genom ett dagligt arbete med ständiga förbättringar minskar vi påverkan på miljön inom vår verksamhet. På Linjemontage gör vi vårt bästa för att ta hand om och värna både den gemensamma yttre miljön och vår inre arbetsmiljö på kontor och arbetsplatser. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.

Företagsfolder

Klicka här för att ladda ner en PDF-folder som presenterar Linjemontage AB. Filen är på ca 4,2Mb.

cheap jordans cheap jordans for kids cheap jordans for men cheap jordans for women